Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nuara FC Demolition Man
Normal Tactiek Nuova Era
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 36
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Spinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantino verovert de bal door een tackle van achteren. Costantino met een sublieme pass. Očistil rent richting de bal. Očistil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Piccone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campanini komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Spinoso is nu in balbezit. Costantino onderschept slim de pass. Costantino speelt de bal door. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Talik kopt de bal weg. Klungelig pakt Očistil de bal. Očistil probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Salvo rent richting de bal. Hana Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omar probeert naar een medespeler te passen. Concina rent richting de bal. Concina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:1

29e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Costantino rent richting de bal. Costantino speelt de bal door. Očistil rent richting de bal. Očistil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:2

31e minuut.
Hana Omar rent richting de bal. Daar is Hana Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Očistil is nu in balbezit. Očistil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:3

33e minuut.
Talik met een sublieme pass. Hana Omar is nu in balbezit. Očistil is nu in balbezit. Očistil draait met de bal, schiet en ... Hana Omar probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crisantemi met een sublieme pass. Alessandrini kopt de bal weg. Klungelig pakt Očistil de bal. Očistil haalt uit met een fantastische trap. Crisantemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:4

37e minuut.
Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar geeft de bal voor. Vallisneri heeft problemen om de bal te vangen. Hana Omar geeft een lange en hoge pass. Daar is Fiorito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Spinoso geeft een hoge lob. Inworp. Concina met een snelle inworp. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. Crisantemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamoni heeft problemen om de bal te vangen. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... Crisantemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuara 63%, FC Demolition Man 37%.
nuara - FC Demolition Man 0:5

46e minuut.
Očistil is nu in balbezit. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik probeert naar een medespeler te passen. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:6

51e minuut.
Bozza geeft de bal voor. Inworp. Talik met de inworp. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Spinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar onderschept slim de pass. Očistil is nu in balbezit. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar met een sublieme pass. Očistil is nu in balbezit. Očistil draait met de bal, schiet en ... Crisantemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:7

74e minuut.
Talik passt de bal in één keer door. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar passt de bal in één keer door. Očistil is nu in balbezit. Očistil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuara - FC Demolition Man 0:8

76e minuut.
Costantino geeft een lange en hoge pass. Očistil rent richting de bal. Očistil geeft een lange en hoge pass. Hana Omar springt en kopt de bal. Concina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Faes speelt de bal door. Daar is Campanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel speelt de bal door. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik passt de bal met de wreef. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil is nu in balbezit. Očistil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuara 68%, FC Demolition Man 32%.
nuara - FC Demolition Man 0:8