Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria14 as mister
541 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Lingiardi onderschept slim de pass. Lingiardi probeert naar een medespeler te passen. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello draait met de bal, schiet en ... Imbrogno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - as mister 1:0

44e minuut.
Geravini rent richting de bal. Pozzolo onderschept slim de pass. Pozzolo geeft een hoge lob. Ascosi rent richting de bal. Ascosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria14 50%, as mister 50%.
Sampdoria14 - as mister 1:0

55e minuut.
Lingiardi onderschept slim de pass. Lingiardi probeert naar een medespeler te passen. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello schiet op doel. Na een snelle pass probeert Araldi de bal onder controle te krijgen. Cedolin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - as mister 2:0

57e minuut.
Senarega passt de bal in één keer door. Mirotto heeft problemen om de bal te vangen. Banello rent richting de bal. Banello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Araldi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geravini zal de hoekschop nemen. Imbrogno kopt de bal weg. Klungelig pakt Cappuzzo de bal. Banello rent richting de bal. Banello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pozzolo met een snelle inworp. Bertoletti is nu in balbezit. Lorenti begaat een overtreding. Bertoletti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Senarega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Santamaria de bal. Ascosi rent richting de bal. Ascosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - as mister 2:1

87e minuut.
Santamaria probeert de bal aan de voet te houden. Sovernigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi haalt uit met een fantastische trap. Negroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampdoria14 - as mister 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria14 41%, as mister 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampdoria14 - as mister 2:2