Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Victoria AC potta
Bagnoli Tactiek 343
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 23.4
solide Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


6e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood geeft een hoge lob. Preiano heeft problemen om de bal te vangen. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bassanelli passt de bal zonder na te denken. Ameli is nu in balbezit. Owen begaat een overtreding. Owen krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta passt de bal zonder na te denken. Wood probeert naar een medespeler te passen. Klein rent richting de bal. Klein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 1:0

13e minuut.
Talero is nu in balbezit. Talero passt de bal zonder na te denken. Wood is nu in balbezit. Klein is nu in balbezit. Klein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kuniec is nu in balbezit. Kuniec geeft de bal voor. Briscioli heeft problemen om de bal te vangen. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bassanelli geeft de bal voor. Talero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel. Klein krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 2:0

29e minuut.
Owen geeft een lange en hoge pass. Wood kopt de bal weg. Asso heeft problemen om de bal te vangen. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kántor rent richting de bal. Kántor geeft de bal voor. Asso controleert de bal met de borst. Klein is nu in balbezit. Klein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Unzueta speelt de bal door. Daar is Talero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asso probeert naar een medespeler te passen. Talero is nu in balbezit. Talero haalt uit met een fantastische trap. Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 37%, AC potta 63%.
Sporting Victoria - AC potta 3:0

47e minuut.
Unzueta speelt de bal door. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood met een sublieme pass. Klein heeft problemen om de bal te vangen. Klein haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Tassotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Owen de bal. Owen speelt de bal door. Klein is nu in balbezit. Klein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 4:0

52e minuut.
Gisbert is nu in balbezit. Ameli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gisbert raakt geblesseerd tijdens het duel. Owen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Friend onderschept slim de pass. Friend geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asso de bal. Klein rent richting de bal. Klein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Unzueta kopt de bal weg. Daar is Wood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood met een sublieme pass. Klein rent richting de bal. Klein draait met de bal, schiet en ... Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kuniec passt de bal met de wreef. Owen is nu in balbezit. Owen passt de bal zonder na te denken. Talero is nu in balbezit. Talero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wood passt de bal zonder na te denken. Unzueta rent richting de bal. Unzueta met een sublieme pass. Talero rent richting de bal. Talero haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tammaro passt de bal zonder na te denken. Kucab rent richting de bal. Kucab geeft de bal voor. Talero is nu in balbezit. Talero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 5:0

71e minuut.
Preiano passt de bal met de wreef. Massariol rent richting de bal. Talero onderschept slim de pass. Talero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 6:0

74e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talero de bal. Klein rent richting de bal. Klein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 7:0

75e minuut.
Ameli met een snelle inworp. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec geeft de bal voor. Talero is nu in balbezit. Talero draait met de bal, schiet en ... Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta verovert de bal door een tackle van achteren. Unzueta geeft de bal voor. Talero rent richting de bal. Talero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wood passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Unzueta de bal onder controle te krijgen. Wood speelt de bal door. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein schiet op doel. Antonucci bokst de bal weg.

84e minuut.
Matera is nu in balbezit. Matera probeert naar een medespeler te passen. Owen speelt de bal door. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - AC potta 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 29%, AC potta 71%.
Sporting Victoria - AC potta 8:0