Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC potta Acquedolcese
343 Tactiek punte3
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
23.3 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten excellent
average Passen adequate
weak Verdedigen average


8e minuut.
Falchero rent richting de bal. Falchero probeert naar een medespeler te passen. Sáez is nu in balbezit. Sáez geeft een lange en hoge pass. Asso heeft problemen om de bal te vangen. Maraldo bokst de bal weg. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:1

13e minuut.
Iacovelli rent richting de bal. Sáez geeft de bal voor. Briscioli heeft problemen om de bal te vangen. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pellizzola met een sublieme pass. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli passt de bal zonder na te denken. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Musso probeert naar een medespeler te passen. Tassotti rent richting de bal. Szarik verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik geeft een hoge lob. Puolamäki springt en kopt de bal. Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sáez speelt de bal door. Iacovelli rent richting de bal. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki schiet op doel. Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:2

18e minuut.
Pellizzola probeert naar een medespeler te passen. Sáez is nu in balbezit. Sáez passt de bal met de wreef. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
speelt de bal door. Asso rent richting de bal. Puolamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Puolamäki schiet op doel. Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:3

29e minuut.
Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli met een sublieme pass. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki schiet op doel. Maraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:4

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maraldo niet meer kan verder spelen. Antonucci komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Pellizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzola geeft een lange en hoge pass. Iacovelli heeft problemen om de bal te vangen. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tassotti rent richting de bal. Musso onderschept slim de pass. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik geeft een lange en hoge pass. Iacovelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez met een sublieme pass. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap. Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC potta 83%, Acquedolcese 17%.
AC potta - Acquedolcese 0:5

47e minuut.
Klungelig pakt Cosmo de bal. Falchero is nu in balbezit. Falchero speelt de bal door. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Falchero geeft een lange en hoge pass. Asso heeft problemen om de bal te vangen. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:6

51e minuut.
Briscioli met de inworp. Szarik is nu in balbezit. Szarik met een sublieme pass. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pellizzola met een sublieme pass. Massariol is nu in balbezit. Iacovelli begaat een overtreding. Iacovelli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sáez geeft een lange en hoge pass. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli met een sublieme pass. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:7

59e minuut.
Ameli met een sublieme pass. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Sáez speelt de bal door. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap. Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iacovelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:8

61e minuut.
Ameli rent richting de bal. Sáez onderschept slim de pass. Sáez met een sublieme pass. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Szarik geeft de bal voor. Iacovelli is nu in balbezit. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Preiano is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Sáez geeft een hoge lob. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki schiet op doel. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sáez kopt de bal weg. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:9

78e minuut.
Iacovelli kopt de bal weg. Szarik met een sublieme pass. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki passt de bal zonder na te denken. Sáez met een sublieme pass. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... Antonucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:10

82e minuut.
Inworp. Sáez met de inworp. Klungelig pakt Bassanelli de bal. Bassanelli met een sublieme pass. Pellizzola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szarik is nu in balbezit. Szarik geeft een hoge lob. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki schiet op doel. Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Acquedolcese 0:11

85e minuut.
Szarik speelt de bal door. is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iacovelli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Asso geeft een lange en hoge pass. Daar is Bisconti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizzola geeft een lange en hoge pass. Iacovelli heeft problemen om de bal te vangen. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC potta 85%, Acquedolcese 15%.
AC potta - Acquedolcese 0:11