Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucho ding dong WeGoFar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Rastelli probeert naar een medespeler te passen. Laurenza is nu in balbezit. Bovini probeert naar een medespeler te passen. Malerbi rent richting de bal. Malerbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucho ding dong 52%, WeGoFar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucho ding dong - WeGoFar 0:0

48e minuut.
Daar is Davini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo met een sublieme pass. Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucho ding dong - WeGoFar 1:0

60e minuut.
Ramazzotti probeert naar een medespeler te passen. Malerbi is nu in balbezit. Lupini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malerbi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trentini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucho ding dong - WeGoFar 1:1

62e minuut.
Laurenza verovert de bal door een tackle van achteren. Laurenza speelt de bal door. Trentini rent richting de bal. Trentini schiet op doel. Qualizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Calvosa onderschept slim de pass. Beozzo onderschept slim de pass. Beozzo probeert naar een medespeler te passen. Napolitano rent richting de bal. Napolitano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucho ding dong 51%, WeGoFar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucho ding dong - WeGoFar 1:1