Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Materdei WeGoFar
442ae Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Wałeczek kopt de bal weg. Chivulete rent richting de bal. Chivulete speelt de bal door. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Condeescu onderschept slim de pass. Condeescu geeft de bal voor. Di Paolo kopt de bal weg. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Condeescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu geeft de bal voor. Chivulete rent richting de bal. Chivulete schiet op doel. Dovera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński passt de bal met de wreef. Chivulete is nu in balbezit. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Laurenza passt de bal in één keer door. Condeescu rent richting de bal. Condeescu passt de bal zonder na te denken. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński schiet op doel. Dovera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Malerbi kopt de bal weg. Chivulete rent richting de bal. Carlessi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlessi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Carlessi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Condeescu met de inworp. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Wałeczek speelt de bal door. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete haalt uit met een fantastische trap. Dovera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - WeGoFar 1:0

32e minuut.
Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Anastasi met een sublieme pass. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini onderschept slim de pass. Trentini draait met de bal, schiet en ... Mysiak bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dovera trapt de bal weg. Wałeczek kopt de bal weg. Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivulete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - WeGoFar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 34%, WeGoFar 66%.
Materdei - WeGoFar 2:0

56e minuut.
Condeescu rent richting de bal. Condeescu passt de bal met de wreef. Carlessi probeert de bal aan de voet te houden. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - WeGoFar 3:0

64e minuut.
Wałeczek passt de bal met de wreef. Chivulete rent richting de bal. Chivulete speelt de bal door. Klungelig pakt Zegarliński de bal. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Zegarliński heeft problemen om de bal te vangen. Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Chivulete rent richting de bal. Chivulete draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Chivulete rent richting de bal. Calvosa rent richting de bal. Zegarliński onderschept slim de pass. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap. Dovera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Condeescu neemt de hoekschop. Zegarliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 29%, WeGoFar 71%.
Materdei - WeGoFar 3:0