Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Forli Taranto FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cofferati geeft een hoge lob. Roncalli kopt de bal weg. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello schiet op doel. Maniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Taranto FC 1:0

11e minuut.
Lercara heeft problemen om de bal te vangen. Calossi is nu in balbezit. Antonini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonini krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Eufemia speelt de bal door. Daar is Calossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prassitele bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbisaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbisaglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Prassitele is nu in balbezit. Eufemia verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Eufemia verovert de bal door een tackle van achteren. Eufemia met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio geeft een hoge lob. Longoni heeft problemen om de bal te vangen. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Memmoli kopt de bal weg. Calossi heeft problemen om de bal te vangen. Caramelli verovert de bal door een tackle van achteren. Urbisaglia onderschept slim de pass. Urbisaglia draait met de bal, schiet en ... Pioltelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Forli 55%, Taranto FC 45%.
Virtus Forli - Taranto FC 1:0

49e minuut.
Lercara is nu in balbezit. Lercara geeft een hoge lob. Cofferati kopt de bal weg. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Eufemia geeft een lange en hoge pass. Pioltelli speelt de bal door. Manfrini heeft problemen om de bal te vangen. Urbisaglia is nu in balbezit. Urbisaglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Urbisaglia is nu in balbezit. Iannuzzelli onderschept slim de pass. Prassitele probeert naar een medespeler te passen. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio schiet op doel. Maniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Forli 62%, Taranto FC 38%.
Virtus Forli - Taranto FC 1:0