Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emailfordiscordfr@gmail.com Zelendos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Pratali is nu in balbezit. Ciampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pratali raakt geblesseerd tijdens het duel. Vercellese met een snel genomen vrije trap. Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bonardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mansuelli met een snelle inworp. Pisciotta rent richting de bal. Pisciotta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Giacconi rent richting de bal. Giacconi geeft een hoge lob. Pacielli controleert de bal met de borst. Longin verovert de bal door een tackle van achteren. Longin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 0:1

29e minuut.
Vercellese passt de bal zonder na te denken. Mansuelli rent richting de bal. Mansuelli speelt de bal door. Longin bereikt de bal nog maar net als eerste. Longin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 0:2

31e minuut.
Bonardi is nu in balbezit. Pisciotta onderschept slim de pass. Pisciotta met een sublieme pass. Longin rent richting de bal. Longin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Mansuelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercellese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciotta verovert de bal door een tackle van achteren. Pisciotta haalt uit met een fantastische trap. Guizzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 0:3

39e minuut.
Vercellese speelt de bal door. Fago rent richting de bal. Garibbo is nu in balbezit. Fago onderschept slim de pass. Fago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emailfordiscordfr@gmail.com 54%, Zelendos 46%.
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 1:3

48e minuut.
Guizzaro met een harde bal richting middenveld. Daar is Pratali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercellese rent richting de bal. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sclano rent richting de bal. Pisciotta onderschept slim de pass. Pisciotta probeert naar een medespeler te passen. Longin is nu in balbezit. Longin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 1:4

58e minuut.
Vercellese passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fago de bal. Garibbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Minotta trapt de bal weg. Ciampo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fago de bal. Fago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Giacconi geeft de bal voor. Bonardi kopt de bal weg. Bottero kan de bal niet met de borst controleren. Pratali verovert de bal door een tackle van achteren. Pratali geeft een lange en hoge pass. Minotta bokst de bal weg. Fago rent richting de bal. De bal raakt de paal. Fago rent richting de bal. Fago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 2:4

87e minuut.
Garibbo geeft de bal voor. Inworp. Altobelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emailfordiscordfr@gmail.com 34%, Zelendos 66%.
Emailfordiscordfr@gmail.com - Zelendos 3:4