Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNION90 FC Aras
442 Tactiek 433 Dindo
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 28.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Barellini onderschept slim de pass. Barellini passt de bal met de wreef. Roncarati speelt de bal door. Termine bereikt de bal nog maar net als eerste. Termine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Canzanella geeft een hoge lob. Albertazzi rent richting de bal. Met opzet legt Fiumi zijn tegenspeler op de grond. Fiumi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Zavattero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero passt de bal in één keer door. Spadoni is nu in balbezit. Fusti is nu in balbezit. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Passador is nu in balbezit. Passador met een sublieme pass. Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani draait met de bal, schiet en ... Bellucci probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Termine probeert naar een medespeler te passen. Albertazzi is nu in balbezit. Albertazzi passt de bal zonder na te denken. Cardamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardamoni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zavattero rent richting de bal. Barellini rent richting de bal. Zavattero verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zizza de bal onder controle te krijgen. Moncalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bandiera is nu in balbezit. Malaquias probeert naar een medespeler te passen. Barellini rent richting de bal. Zavattero verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattero schiet op doel. Moncalvo bokst de bal weg.

34e minuut.
Bellucci passt de bal met de wreef. Zavattero is nu in balbezit. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero onderschept slim de pass. Zavattero haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cespites is nu in balbezit. Ciserani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cespites is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellucci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNION90 57%, FC Aras 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UNION90 - FC Aras 0:0

56e minuut.
Cardamoni met een sublieme pass. Barellini is nu in balbezit. Zavattero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavattero krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Doeltrap. Andidero trapt de bal weg van het doel. Zavattero kopt de bal weg. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Passador heeft problemen om de bal te vangen. Spadoni onderschept slim de pass. Spadoni met een sublieme pass. Zavattero is nu in balbezit. Zavattero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNION90 55%, FC Aras 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UNION90 - FC Aras 0:0