Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Eagles FC Aras
442 Tactiek 433 Dindo
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Rapelli de bal. Rapelli geeft de bal voor. Gadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pau geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Furegon bereikt de bal nog maar net als eerste. Furegon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Eagles - FC Aras 1:0

7e minuut.
Galeazzi is nu in balbezit. Zavattero rent richting de bal. Galeazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzi schiet op doel. Santinon probeert de bal aan de voet te houden. Baruffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Calandrella rent richting de bal. Galeazzi onderschept slim de pass. Galeazzi passt de bal met de wreef. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Eagles 76%, FC Aras 24%.
Blue Eagles - FC Aras 1:0

60e minuut.
Fiumi rent richting de bal. Fiumi passt de bal in één keer door. Galeazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzi schiet op doel. Santinon probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zavattero neemt de hoekschop. Baruffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pau passt de bal in één keer door. Zavattero speelt de bal door. Santinon bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzi onderschept slim de pass. Galeazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bellucci kopt de bal weg. Spadoni rent richting de bal. Galeazzi rent richting de bal. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Eagles 58%, FC Aras 42%.
Blue Eagles - FC Aras 1:0