Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aras Cavalieri Eminenti
433 Dindo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bandiera onderschept slim de pass. Dionisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera onderschept slim de pass. Bandiera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Cavalieri Eminenti 1:0

6e minuut.
Spadoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandiera is nu in balbezit. Bandiera passt de bal met de wreef. Abrusci bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrusci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Abrusci de bal. Abrusci passt de bal met de wreef. Bandiera rent richting de bal. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mantegazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni draait met de bal, schiet en ... Girelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Cavalieri Eminenti 2:0

12e minuut.
Abrusci bereikt de bal nog maar net als eerste. Linz is nu in balbezit. Abrusci verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiera rent richting de bal. Bandiera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dejoannon geeft een lange en hoge pass. Mantegazza rent richting de bal. Bandiera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiera schiet op doel. Bucchero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Cavalieri Eminenti 3:0

18e minuut.
Garlaschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallara onderschept slim de pass. Dallara passt de bal zonder na te denken. Bandiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Abrusci neemt de hoekschop. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucchero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spadoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandiera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Girelli bokst de bal weg. Bandiera rent richting de bal. Bandiera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Cavalieri Eminenti 4:0

21e minuut.
Bandiera probeert naar een medespeler te passen. Spadoni is nu in balbezit. Mantegazza probeert naar een medespeler te passen. Bandiera rent richting de bal. Bandiera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Linz is nu in balbezit. Bandiera verovert de bal door een tackle van achteren. Dionisi met een sublieme pass. Bandiera is nu in balbezit. Bandiera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fiumi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dejoannon. Fiumi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiumi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barbari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mantegazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Abrusci met een snelle inworp. Bandiera rent richting de bal. Bandiera met een sublieme pass. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Cavalieri Eminenti 5:0

42e minuut.
Fiumi speelt de bal door. Mantegazza rent richting de bal. Spadoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiera is nu in balbezit. Bandiera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Dallara passt de bal in één keer door. Bandiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera rent richting de bal. Bandiera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 29%, Cavalieri Eminenti 71%.
FC Aras - Cavalieri Eminenti 5:0

50e minuut.
Bucchero met een harde bal richting middenveld. Fiumi kopt de bal weg. Mantegazza probeert de bal met de borst te controleren. Spadoni rent richting de bal. Spadoni schiet op doel. Girelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dallara kopt de bal weg. Abrusci is nu in balbezit. Abrusci passt de bal zonder na te denken. Bandiera rent richting de bal. Bandiera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mantegazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantegazza geeft een hoge lob. Nuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrusci rent richting de bal. Abrusci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Cavalieri Eminenti 6:0

83e minuut.
Garlaschelli geeft een hoge lob. Dallara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallara probeert naar een medespeler te passen. Bandiera heeft problemen om de bal te vangen. Bandiera haalt uit met een fantastische trap. Girelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 35%, Cavalieri Eminenti 65%.
FC Aras - Cavalieri Eminenti 6:0