Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
finelarue U.S Leicester
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tronchin speelt de bal door. Zoe is nu in balbezit. Zoe speelt de bal door. Tommasini is nu in balbezit. Tommasini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
finelarue - U.S Leicester 0:1

8e minuut.
De Marchesi probeert de bal aan de voet te houden. Dejana onderschept slim de pass. Dejana probeert naar een medespeler te passen. Cicero is nu in balbezit. Cicero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demichele de bal. Tommasini is nu in balbezit. Tommasini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Favaron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Catelli de bal. Catelli passt de bal in één keer door. Cicero is nu in balbezit. Cicero haalt uit met een fantastische trap. Perotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Minima probeert naar een medespeler te passen. Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai begaat een overtreding. Lai krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Piva rent richting de bal. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: finelarue 31%, U.S Leicester 69%.
finelarue - U.S Leicester 0:1

49e minuut.
Favaron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piva. Piva krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De Marchesi speelt de bal door. Tommasini is nu in balbezit. Favaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasini is nu in balbezit. Tommasini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejana met een snelle inworp. Tronchin rent richting de bal. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lai met een sublieme pass. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero onderschept slim de pass. Cicero schiet op doel. Perotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
finelarue - U.S Leicester 1:1

62e minuut.
Zoe is nu in balbezit. Favaron onderschept slim de pass. Favaron speelt de bal door. Cicero rent richting de bal. Cicero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Converso de bal onder controle te krijgen. Creda bereikt de bal nog maar net als eerste. Minima schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minima krijgt een gele kaart. Creda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Marchesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tommasini heeft problemen om de bal te vangen. Tommasini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Angeleri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejana met de inworp. Lai rent richting de bal. Lai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Perotti probeert naar een medespeler te passen. Zoe geeft een lange en hoge pass. Daar is Sasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Minima rent richting de bal. Minima passt de bal zonder na te denken. Tommasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zoe de bal. Zoe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: finelarue 38%, U.S Leicester 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
finelarue - U.S Leicester 1:1