Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diavoli Sciocchi Terra di confine
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Bonacorso is nu in balbezit. Bonaduce verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonaro is nu in balbezit. Bonaduce is nu in balbezit. Bonaduce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - Terra di confine 1:0

22e minuut.
Carbonaro is nu in balbezit. Met opzet legt Mezzaro zijn tegenspeler op de grond. Carbonaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Carbonaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montis kopt de bal weg. Sagini is nu in balbezit. Sagini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bonaduce verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaduce passt de bal met de wreef. Lotta rent richting de bal. Porcellini verovert de bal door een tackle van achteren. Porcellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Carbonaro kopt de bal weg. Montis is nu in balbezit. Montis speelt de bal door. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi geeft de bal voor. Pappada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 60%, Terra di confine 40%.
Diavoli Sciocchi - Terra di confine 1:0

82e minuut.
Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro speelt de bal door. Sagini is nu in balbezit. Sagini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borlini de bal onder controle te krijgen. Pappada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Lotta speelt de bal door. Bonacorso is nu in balbezit. Bonacorso passt de bal met de wreef. Sagini is nu in balbezit. Sagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 49%, Terra di confine 51%.
Diavoli Sciocchi - Terra di confine 1:0