Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc vomero Allred FC
Sweep Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Minello geeft een lange en hoge pass. Daar is Mirabili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degano. Degano krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bertolaia kan de bal niet met de borst controleren. Bertolaia geeft een hoge lob. Minello kopt de bal weg. Filzi rent richting de bal. Filzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Copat probeert naar een medespeler te passen. Buglia rent richting de bal. Buglia passt de bal in één keer door. Filzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc vomero 63%, Allred FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc vomero - Allred FC 0:0

49e minuut.
Minello passt de bal met de wreef. Rold rent richting de bal. Copat onderschept slim de pass. Filzi is nu in balbezit. Filzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc vomero - Allred FC 0:1

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferretto trapt de bal weg van het doel. Degano kopt de bal weg. Bindi is nu in balbezit. Bindi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gollino met een snelle inworp. Galleni rent richting de bal. Galleni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc vomero 41%, Allred FC 59%.
fc vomero - Allred FC 0:1