Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panico Football Club A.C.POKER
Normal Tactiek R.Baggio
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. Galizia onderschept slim de pass. Galizia speelt de bal door. Massaro heeft problemen om de bal te vangen. Massaro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Falconieri met een harde bal richting middenveld. Nespoli kan de bal niet met de borst controleren. Nespoli met een sublieme pass. Galizia is nu in balbezit. Galizia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Peretti de bal onder controle te krijgen. Massaro is nu in balbezit. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - A.C.POKER 0:1

18e minuut.
Benzone met een sublieme pass. Morettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morettini probeert naar een medespeler te passen. Massaro heeft problemen om de bal te vangen. Massaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - A.C.POKER 0:2

20e minuut.
Morettini passt de bal zonder na te denken. Massaro is nu in balbezit. Peretti is nu in balbezit. Massaro onderschept slim de pass. Massaro haalt uit met een fantastische trap. Cescolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morettini verovert de bal door een tackle van achteren. Morettini passt de bal in één keer door. Massaro heeft problemen om de bal te vangen. Massaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - A.C.POKER 0:3

42e minuut.
Pelacani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casiraghi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panico Football Club 72%, A.C.POKER 28%.
Panico Football Club - A.C.POKER 0:3

46e minuut.
Casiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzone onderschept slim de pass. Benzone speelt de bal door. Galizia rent richting de bal. Galizia haalt uit met een fantastische trap. Cescolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Massaro is nu in balbezit. Massaro draait met de bal, schiet en ... Cescolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - A.C.POKER 0:4

47e minuut.
Ivaldo met een sublieme pass. Casiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia onderschept slim de pass. Galizia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nespoli met een sublieme pass. Massaro rent richting de bal. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - A.C.POKER 0:5

51e minuut.
Falconieri is nu in balbezit. Massaro verovert de bal door een tackle van achteren. Massaro speelt de bal door. Galizia heeft problemen om de bal te vangen. Galizia schiet op doel. Cescolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Benzone is nu in balbezit. Benzone passt de bal in één keer door. Ongania bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia onderschept slim de pass. Galizia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nespoli met een sublieme pass. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia speelt de bal door. Massaro heeft problemen om de bal te vangen. Massaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tunzi speelt de bal door. Pellizza rent richting de bal. Nespoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellizza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ongania komt bij de bal en schiet. Manzo bokst de bal weg.

77e minuut.
Massaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaro passt de bal in één keer door. Galizia rent richting de bal. Galizia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - A.C.POKER 0:6

80e minuut.
Di Corato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morettini geeft een hoge lob. Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. Galizia onderschept slim de pass. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Massaro rent richting de bal. Massaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panico Football Club 62%, A.C.POKER 38%.
Panico Football Club - A.C.POKER 0:6