Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buti23 Deportivo La Karogna
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Betti rent richting de bal. Cocconi rent richting de bal. Cocconi passt de bal met de wreef. Concas rent richting de bal. Concas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Deportivo La Karogna 0:1

4e minuut.
Perego onderschept slim de pass. Peric rent richting de bal. Lizza maakt een afschuwelijke overtreding. Lizza krijgt een gele kaart. Peric is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cocconi met een snel genomen vrije trap. Ielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ielli passt de bal zonder na te denken. Perego rent richting de bal. Perego passt de bal in één keer door. Peric bereikt de bal nog maar net als eerste. Peric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ielli kopt de bal weg. Perego probeert de bal aan de voet te houden. Migale is nu in balbezit. Perego verovert de bal door een tackle van achteren. Perego haalt uit met een fantastische trap. Marelli bokst de bal weg.

28e minuut.
Migale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peric. Migale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Punzio kopt de bal weg. Balsamello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Concas kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Punzio is nu in balbezit. Punzio geeft een lange en hoge pass. Campanile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Concas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Deportivo La Karogna 0:2

38e minuut.
Mastronzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi geeft een hoge lob. Perego rent richting de bal. Perego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buti23 44%, Deportivo La Karogna 56%.
buti23 - Deportivo La Karogna 0:2

53e minuut.
Bellugi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burzi met de inworp. Daar is Peric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peric geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Marelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelli geeft een hoge lob. Cocconi probeert de bal aan de voet te houden. Peric is nu in balbezit. Peric haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Perego kopt de bal weg. Peric is nu in balbezit. Lizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peric verovert de bal door een tackle van achteren. Peric draait met de bal, schiet en ... Marelli bokst de bal weg.

78e minuut.
Lizza speelt de bal door. Casagni is nu in balbezit. Rivano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casagni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizza wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buti23 47%, Deportivo La Karogna 53%.
buti23 - Deportivo La Karogna 0:2