Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giganti Euclidei buti23
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Beozzo kopt de bal weg. Cosmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmo met een sublieme pass. Perego bereikt de bal nog maar net als eerste. Perego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giganti Euclidei - buti23 0:1

8e minuut.
Zazio met een sublieme pass. Buzzetti is nu in balbezit. Buzzetti passt de bal in één keer door. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zazio is nu in balbezit. Zazio met een sublieme pass. Buzzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti is nu in balbezit. Parenti draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Petrussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrussa verovert de bal door een tackle van achteren. Petrussa geeft de bal voor. Buzzetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giganti Euclidei - buti23 1:1

30e minuut.
Masetti verovert de bal door een tackle van achteren. Basilone verovert de bal door een tackle van achteren. Basilone probeert naar een medespeler te passen. Buzzetti rent richting de bal. Buzzetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giganti Euclidei - buti23 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giganti Euclidei 50%, buti23 50%.
Giganti Euclidei - buti23 2:1

51e minuut.
Punzio met een sublieme pass. Masetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parenti. Masetti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Masetti kan niet meer verder spelen. Rivano komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazio geeft een hoge lob. Daar is Punzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giganti Euclidei - buti23 3:1

72e minuut.
Rivano rent richting de bal. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti met een sublieme pass. Buzzetti rent richting de bal. Buzzetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Basilone met een sublieme pass. Buzzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzetti passt de bal met de wreef. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corain. Burzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Beozzo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cosmo speelt de bal door. Perego is nu in balbezit. Perego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giganti Euclidei 49%, buti23 51%.
Giganti Euclidei - buti23 3:1