Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsi Sconosciuti Stalflare United
Normal Tactiek 442 test1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Steri probeert naar een medespeler te passen. Gajer met een sublieme pass. Buoscio rent richting de bal. Crilloni onderschept slim de pass. Crilloni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Malintoppi rent richting de bal. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil probeert naar een medespeler te passen. Mursia is nu in balbezit. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bacconi speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Carmona met een sublieme pass. Mursia is nu in balbezit. Mursia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Podenzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Crilloni verovert de bal door een tackle van achteren. Crilloni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buoscio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Steri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer is nu in balbezit. Gajer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mursia de bal. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Malintoppi geeft een hoge lob. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino geeft een lange en hoge pass. Arbizzi rent richting de bal. Arbizzi schiet op doel. Servente bokst de bal weg. Lazzeri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gosparini neemt de hoekschop. Servente bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Bacconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crilloni is nu in balbezit. Buoscio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buoscio krijgt een gele kaart. Crilloni raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gajer neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 66%, Stalflare United 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orsi Sconosciuti - Stalflare United 0:0

59e minuut.
van der Kuil probeert de bal met de borst te controleren. Malintoppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malintoppi speelt de bal door. Crilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Crilloni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mursia passt de bal in één keer door. Crilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer met een sublieme pass. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Stalflare United 0:1

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Carmona de bal onder controle te krijgen. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal zonder na te denken. Mursia rent richting de bal. Mursia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buoscio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalla Riva komt het veld opgelopen.

78e minuut.
van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil geeft een hoge lob. Daar is Crilloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lazzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazzeri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stochino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Malintoppi de bal. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia passt de bal met de wreef. Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tognarelli met een harde bal richting middenveld. Gajer kopt de bal weg. Dalla Riva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mursia rent richting de bal. Mursia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 68%, Stalflare United 32%.
Orsi Sconosciuti - Stalflare United 0:1