Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
p i a c e n z a Luna Rossa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Baldazzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basilone met de inworp. Maldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldera passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Canziani probeert naar een medespeler te passen. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baldazzi de bal onder controle te krijgen. Basilone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Passaretti is nu in balbezit. Passaretti passt de bal in één keer door. De Vito is nu in balbezit. Aloja onderschept slim de pass. Aloja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p i a c e n z a 57%, Luna Rossa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
p i a c e n z a - Luna Rossa 0:0

49e minuut.
Bertotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bertotti passt de bal met de wreef. Picieno rent richting de bal. Aloja rent richting de bal. Aloja schiet op doel. Fusini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Grisi probeert naar een medespeler te passen. Bertotti rent richting de bal. Bertotti met een sublieme pass. Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De Vito onderschept slim de pass. Maldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldera met een sublieme pass. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
p i a c e n z a - Luna Rossa 0:1

60e minuut.
De Vito probeert de bal aan de voet te houden. Maldera is nu in balbezit. Maldera speelt de bal door. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo haalt uit met een fantastische trap. Pinelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
p i a c e n z a - Luna Rossa 0:2

77e minuut.
Manelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldera onderschept slim de pass. Zanello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanello krijgt een gele kaart. Maldera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maldera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maldera rent richting de bal. Maldera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
p i a c e n z a - Luna Rossa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p i a c e n z a 48%, Luna Rossa 52%.
p i a c e n z a - Luna Rossa 0:3