Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mik fc Afragolese Calcio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Stemma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avenia komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Michelacci rent richting de bal. Palombelli rent richting de bal. Palombelli geeft de bal voor. Papetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Papetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Avenia is nu in balbezit. Bizarro rent richting de bal. Avenia rent richting de bal. Avenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Papetti is nu in balbezit. Mezzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzaro passt de bal met de wreef. Facini is nu in balbezit. Facini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Roppolo speelt de bal door. Palombelli heeft problemen om de bal te vangen. Michelacci geeft de bal voor. Bizarro heeft problemen om de bal te vangen. Bizarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Afragolese Calcio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik fc 39%, Afragolese Calcio 61%.
mik fc - Afragolese Calcio 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Nacci de bal. De Leo is nu in balbezit. De Leo probeert naar een medespeler te passen. Bizarro is nu in balbezit. Bizarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stefanutti rent richting de bal. Delicati bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanutti verovert de bal door een tackle van achteren. Sica is nu in balbezit. Sica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Avenia rent richting de bal. Avenia met een sublieme pass. Bizarro rent richting de bal. Bizarro schiet op doel. Bergamini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Afragolese Calcio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik fc 35%, Afragolese Calcio 65%.
mik fc - Afragolese Calcio 2:0