Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Sicilia mik fc
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Pettenati kopt de bal weg. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi begaat een overtreding. Pallesi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso geeft een lange en hoge pass. Princival is nu in balbezit. Princival draait met de bal, schiet en ... Cauzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sicilia - mik fc 1:0

12e minuut.
Inworp. Ginelli met de inworp. Delicati geeft een lange en hoge pass. Bizarro is nu in balbezit. Bizarro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cellilli geeft een lange en hoge pass. Zazio is nu in balbezit. Princival onderschept slim de pass. Princival haalt uit met een fantastische trap. Cauzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sicilia - mik fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sicilia 49%, mik fc 51%.
Juventus Sicilia - mik fc 2:0

48e minuut.
Pettenati met een sublieme pass. Musella rent richting de bal. Musella passt de bal zonder na te denken. Petrozzo is nu in balbezit. Petrozzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sicilia - mik fc 3:0

50e minuut.
Pettenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettenati geeft een hoge lob. Petrozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrozzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Princival kopt de bal weg. Petrozzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pettenati is nu in balbezit. Pettenati haalt uit met een fantastische trap. Cauzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Papetti geeft een lange en hoge pass. Ginelli rent richting de bal. Ginelli passt de bal zonder na te denken. Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sicilia - mik fc 3:1

76e minuut.
Musella probeert de bal aan de voet te houden. Stemma is nu in balbezit. Stemma met een sublieme pass. Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gotto rent richting de bal. Gotto geeft een hoge lob. Petrozzo rent richting de bal. Petrozzo haalt uit met een fantastische trap. Cauzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ginelli probeert naar een medespeler te passen. Pettenati is nu in balbezit. Pettenati passt de bal zonder na te denken. Petrozzo rent richting de bal. Petrozzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sibani geeft een hoge lob. Ginelli probeert de bal aan de voet te houden. Cellilli speelt de bal door. Pettenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettenati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sicilia 38%, mik fc 62%.
Juventus Sicilia - mik fc 3:1