Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cariocaTIM Tiber
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


14e minuut.
Panarello rent richting de bal. Ghetti is nu in balbezit. Panarello onderschept slim de pass. Panarello draait met de bal, schiet en ... Occulto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Frattoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altana komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Cunegondi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benedetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cariocaTIM 63%, Tiber 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cariocaTIM - Tiber 0:0

47e minuut.
Magaletta rent richting de bal. Meriggi onderschept slim de pass. Meriggi met een sublieme pass. Altana is nu in balbezit. Altana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - Tiber 0:1

59e minuut.
Bassetta passt de bal in één keer door. Panarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghetti is nu in balbezit. Occulto onderschept slim de pass. Occulto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Federa passt de bal in één keer door. Ghetti geeft de bal voor. Altana is nu in balbezit. Altana draait met de bal, schiet en ... Puglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - Tiber 0:2

74e minuut.
Benedetto rent richting de bal. Ghetti is nu in balbezit. Federa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghetti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ghetti kan niet meer verder spelen. Bojano komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bojano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Occulto de bal onder controle te krijgen. Altana is nu in balbezit. Atsoggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsoggiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cariocaTIM 60%, Tiber 40%.
cariocaTIM - Tiber 0:2