Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mondello F.C. Scimmioni Taglienti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Crisciuolo met een snelle inworp. Cerasa is nu in balbezit. Capoccia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capoccia krijgt een gele kaart. Cerasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerasa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Astolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Astolfo begaat een overtreding. Cerasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Grada geeft de bal voor. Cuciniello rent richting de bal. Gattinari begaat een overtreding. Gattinari krijgt een gele kaart. Cuciniello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuciniello kan niet meer verder spelen. Pallitto komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Astolfo rent richting de bal. Gattinari onderschept slim de pass. Gattinari passt de bal met de wreef. Cerasa rent richting de bal. Cerasa draait met de bal, schiet en ... Doriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - Scimmioni Taglienti 0:1

40e minuut.
Goggio is nu in balbezit. Grada is nu in balbezit. Furlani onderschept slim de pass. Goggio is nu in balbezit. Goggio haalt uit met een fantastische trap. Belardetti bokst de bal weg. Cresti Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti Neri geeft een hoge lob. Gattinari is nu in balbezit. Gattinari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mondello F.C. 64%, Scimmioni Taglienti 36%.
Mondello F.C. - Scimmioni Taglienti 0:1

63e minuut.
Di Nunno is nu in balbezit. Grada is nu in balbezit. Grada probeert naar een medespeler te passen. Gattinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinari draait met de bal, schiet en ... Paal! Doriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - Scimmioni Taglienti 0:2

71e minuut.
Crisciuolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerasa rent richting de bal. Cerasa probeert naar een medespeler te passen. Gattinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - Scimmioni Taglienti 0:3

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doriano met een harde bal richting middenveld. Urbisaglia kopt de bal weg. Gattinari is nu in balbezit. Gattinari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mondello F.C. 49%, Scimmioni Taglienti 51%.
Mondello F.C. - Scimmioni Taglienti 0:3