Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Circolo Mondello F.C.
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Astolfo is nu in balbezit. Pagliarisi onderschept slim de pass. Pagliarisi passt de bal zonder na te denken. Funghi rent richting de bal. Funghi draait met de bal, schiet en ... Doriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ramelli passt de bal zonder na te denken. Funghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoccia is nu in balbezit. Funghi verovert de bal door een tackle van achteren. Funghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gambaro probeert naar een medespeler te passen. Pagliarisi rent richting de bal. Capoccia begaat een overtreding. Capoccia krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Urbisaglia rent richting de bal. Mirabilio verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabilio geeft een lange en hoge pass. Funghi is nu in balbezit. Funghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Furlani is nu in balbezit. Pagliarisi onderschept slim de pass. Pagliarisi speelt de bal door. Funghi is nu in balbezit. Funghi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Circolo 47%, Mondello F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Circolo - Mondello F.C. 0:0

48e minuut.
Evaldi rent richting de bal. Evaldi passt de bal zonder na te denken. Capoccia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pagliarisi is nu in balbezit. Pagliarisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cirrottola met een sublieme pass. Ramelli is nu in balbezit. Iaconis is nu in balbezit. Ramelli onderschept slim de pass. Ramelli geeft een hoge lob. Doriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Cirrottola de bal. Astolfo onderschept slim de pass. Astolfo geeft een lange en hoge pass. Gambaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaro haalt uit met een fantastische trap. Musca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Circolo 41%, Mondello F.C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Circolo - Mondello F.C. 0:0