Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Partenope Mondello F.C.
433b Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 16.4
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Süllner heeft problemen om de bal te vangen. Astolfo rent richting de bal. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Doriano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Süllner is nu in balbezit. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner rent richting de bal. Süllner draait met de bal, schiet en ... Doriano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Mondello F.C. 1:0

10e minuut.
Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas passt de bal in één keer door. Süllner rent richting de bal. Süllner haalt uit met een fantastische trap. Doriano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Mondello F.C. 2:0

14e minuut.
Pirotto is nu in balbezit. Altosaar onderschept slim de pass. Altosaar geeft de bal voor. Daar is Lanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süllner rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Altosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altosaar speelt de bal door. Daar is Süllner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Capoccia is nu in balbezit. Pejas rent richting de bal. Pejas passt de bal met de wreef. Süllner is nu in balbezit. Süllner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Astolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga onderschept slim de pass. Moga probeert naar een medespeler te passen. Süllner rent richting de bal. Süllner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Capoccia probeert naar een medespeler te passen. Airola rent richting de bal. Cuciniello onderschept slim de pass. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga passt de bal zonder na te denken. Süllner is nu in balbezit. Süllner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lanza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Moga onderschept slim de pass. Moga passt de bal zonder na te denken. Pejas rent richting de bal. Süllner is nu in balbezit. Süllner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Airola kopt de bal weg. Moga met een sublieme pass. Daar is Marzulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas rent richting de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 14%, Mondello F.C. 86%.
Real Partenope - Mondello F.C. 2:0

49e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga passt de bal met de wreef. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner rent richting de bal. Süllner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñónez passt de bal met de wreef. Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marzulli geeft een hoge lob. Moga kopt de bal weg. Pejas met een sublieme pass. Süllner rent richting de bal. Süllner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Mondello F.C. 3:0

57e minuut.
Moga rent richting de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina speelt de bal door. Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Airola passt de bal in één keer door. Daar is Süllner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capoccia is nu in balbezit. Süllner onderschept slim de pass. Süllner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Astolfo met een sublieme pass. Afyonkarahisar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marzulli de bal. Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner haalt uit met een fantastische trap. Doriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lanza geeft een lange en hoge pass. Daar is Airola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airola speelt de bal door. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Doriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga passt de bal in één keer door. Pejas speelt de bal door. Süllner rent richting de bal. Süllner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas passt de bal in één keer door. Moga is nu in balbezit. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Iaconis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moga met een snelle inworp. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal met de wreef. Süllner heeft problemen om de bal te vangen. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Astolfo geeft de bal voor. Inworp. Radan met een snelle inworp. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 22%, Mondello F.C. 78%.
Real Partenope - Mondello F.C. 3:0