Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smolkovas AFC Real Partenope
Normal Tactiek 433b
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38
poor Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:1

4e minuut.
Airola bereikt de bal nog maar net als eerste. Airola passt de bal met de wreef. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron is nu in balbezit. Piron schiet op doel. Ariatti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:2

5e minuut.
Belletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz passt de bal zonder na te denken. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nowacki met een sublieme pass. Pejas kopt de bal weg. Piron rent richting de bal. Piron schiet op doel. Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:3

17e minuut.
Radan speelt de bal door. Karkamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkamanis passt de bal met de wreef. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Radan geeft een lange en hoge pass. Pejas kopt de bal weg. Daar is Piron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ariatti met een harde bal richting middenveld. Daar is Karkamanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas rent richting de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ... Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:4

25e minuut.
Massaro rent richting de bal. Borodycz onderschept slim de pass. Pejas is nu in balbezit. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piron met een sublieme pass. Radan rent richting de bal. Radan geeft een hoge lob. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Borodycz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Süllner komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Belletto geeft de bal voor. Airola rent richting de bal. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Falomi Crotti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 83%, Real Partenope 17%.
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:5

46e minuut.
Moga speelt de bal door. Radan rent richting de bal. Radan passt de bal met de wreef. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Karkamanis met een sublieme pass. Pejas rent richting de bal. Piron rent richting de bal. Piron haalt uit met een fantastische trap. Battilana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Moga is nu in balbezit. Moga passt de bal zonder na te denken. Süllner heeft problemen om de bal te vangen. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Radan geeft een lange en hoge pass. Piron is nu in balbezit. Piron passt de bal zonder na te denken. Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Frisi kopt de bal weg. Karkamanis rent richting de bal. Karkamanis probeert naar een medespeler te passen. Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vornicu passt de bal met de wreef. Karkamanis rent richting de bal. Karkamanis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pejas de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Ariatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Moga onderschept slim de pass. Moga probeert naar een medespeler te passen. Karkamanis met een sublieme pass. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron schiet op doel. Ariatti bokst de bal weg. Battilana is nu in balbezit. Battilana geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Airola zal de hoekschop nemen. Pejas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Falomi Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karkamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkamanis geeft een hoge lob. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:6

70e minuut.
Pejas passt de bal in één keer door. Grada rent richting de bal. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Tarallo komt het veld opgelopen. Bąkowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Grada met een harde bal richting middenveld. Inworp. Radan met een snelle inworp. Süllner is nu in balbezit. Süllner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarallo rent richting de bal. Tarallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Moga verovert de bal door een tackle van achteren. Moga speelt de bal door. Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarallo haalt uit met een fantastische trap. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:7

85e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan geeft de bal voor. Tarallo kopt de bal weg. Pejas probeert de bal aan de voet te houden. Pejas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 82%, Real Partenope 18%.
Smolkovas AFC - Real Partenope 0:7