Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Partenope Smolkovas AFC
433b Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal met de wreef. Daar is Pejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas draait met de bal, schiet en ... Grada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 1:0

7e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal met de wreef. Piron is nu in balbezit. Piron draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Savino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Quiñónez geeft een hoge lob. Grada rent richting de bal. Grada geeft de bal voor. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Moga heeft problemen om de bal te vangen. Moga probeert naar een medespeler te passen. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas is nu in balbezit. Pejas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Aglietti de bal. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Ariatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 2:0

23e minuut.
Airola is nu in balbezit. Afyonkarahisar rent richting de bal. Met opzet legt Falomi Crotti zijn tegenspeler op de grond. Falomi Crotti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Klungelig pakt Pejas de bal. Pejas passt de bal met de wreef. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 3:0

25e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina passt de bal met de wreef. Piron rent richting de bal. Piron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 4:0

28e minuut.
Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron passt de bal zonder na te denken. Pejas rent richting de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 5:0

33e minuut.
Airola met een snelle inworp. Piron is nu in balbezit. Piron probeert naar een medespeler te passen. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Moga probeert naar een medespeler te passen. Piron heeft problemen om de bal te vangen. Aglietti probeert naar een medespeler te passen. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 6:0

35e minuut.
Piron passt de bal in één keer door. Moga heeft problemen om de bal te vangen. Moga probeert naar een medespeler te passen. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 7:0

37e minuut.
Moga probeert naar een medespeler te passen. Altosaar is nu in balbezit. Altosaar probeert naar een medespeler te passen. Pejas is nu in balbezit. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Pejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Savino de bal onder controle te krijgen. Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 8:0

42e minuut.
Urbina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piron met een sublieme pass. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Scalmani is nu in balbezit. Piron verovert de bal door een tackle van achteren. Piron geeft een hoge lob. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Pejas geeft een hoge lob. Grada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piron is nu in balbezit. Piron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 16%, Smolkovas AFC 84%.
Real Partenope - Smolkovas AFC 8:0

48e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Pejas met een sublieme pass. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez geeft een hoge lob. Pejas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 9:0

56e minuut.
Afyonkarahisar onderschept slim de pass. Altosaar rent richting de bal. Altosaar passt de bal met de wreef. Piron is nu in balbezit. Piron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Airola met een snelle inworp. Piron rent richting de bal. Piron passt de bal met de wreef. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Ariatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 10:0

58e minuut.
Piron rent richting de bal. Moga is nu in balbezit. Moga passt de bal met de wreef. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Airola bereikt de bal nog maar net als eerste. Airola met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Piron de bal onder controle te krijgen. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Moga speelt de bal door. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas geeft een lange en hoge pass. Savino heeft problemen om de bal te vangen. Piron is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Scalmani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejas probeert naar een medespeler te passen. Piron is nu in balbezit. Piron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Afyonkarahisar speelt de bal door. Piron probeert naar een medespeler te passen. Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. Ariatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moga met een snelle inworp. Urbina speelt de bal door. Klungelig pakt Piron de bal. Piron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bąkowski komt het veld opgelopen. Stopczyński komt het veld opgelopen. Süllner komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Stopczyński geeft een lange en hoge pass. Bąkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron geeft een hoge lob. Pejas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 11:0

76e minuut.
Pejas passt de bal met de wreef. Piron is nu in balbezit. Piron passt de bal met de wreef. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buitenspel voor Bellante. Goede buitenspelval van de verdediging. Afyonkarahisar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Süllner kopt de bal weg. Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Smolkovas AFC 12:0

85e minuut.
Piron passt de bal zonder na te denken. Stopczyński is nu in balbezit. Stopczyński met een sublieme pass. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Ariatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Savino geeft de bal voor. Bellante kopt de bal weg. Bąkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ariatti met een harde bal richting middenveld. Afyonkarahisar kopt de bal weg. Piron is nu in balbezit. Piron geeft een hoge lob. Ariatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pejas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Afyonkarahisar geeft een lange en hoge pass. Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner onderschept slim de pass. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Ariatti bokst de bal weg. Süllner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 8%, Smolkovas AFC 92%.
Real Partenope - Smolkovas AFC 12:0