Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Partenope Cavalieri con le Patate
433b Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Traino probeert naar een medespeler te passen. Tarallo rent richting de bal. Tarallo speelt de bal door. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 1:0

8e minuut.
Tofano is nu in balbezit. Pejas onderschept slim de pass. Pejas met een sublieme pass. Klungelig pakt Piron de bal. Piron haalt uit met een fantastische trap. Dadabbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 2:0

13e minuut.
Afyonkarahisar rent richting de bal. Airola rent richting de bal. Airola probeert naar een medespeler te passen. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tarallo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Süllner komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Tofano is nu in balbezit. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas probeert naar een medespeler te passen. Piron rent richting de bal. Piron haalt uit met een fantastische trap. Dadabbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 3:0

32e minuut.
Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella passt de bal zonder na te denken. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. Dadabbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Airola bereikt de bal nog maar net als eerste. Airola met een sublieme pass. Pejas rent richting de bal. Daar is Piron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 4:0

37e minuut.
Bai kopt de bal weg. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan met een sublieme pass. Pejas rent richting de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Moga geeft de bal voor. Daar is Medves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas is nu in balbezit. Pejas draait met de bal, schiet en ... Dadabbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Airola speelt de bal door. Pejas rent richting de bal. Piron rent richting de bal. Piron haalt uit met een fantastische trap. Dadabbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 16%, Cavalieri con le Patate 84%.
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 5:0

55e minuut.
Radan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piron de bal. Piron passt de bal in één keer door. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alończyk is nu in balbezit. Moga rent richting de bal. Moga geeft een hoge lob. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Airola met een snelle inworp. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas geeft een hoge lob. Piron springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Altosaar speelt de bal door. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Süllner de bal. Süllner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Massola is nu in balbezit. Radan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massola raakt geblesseerd tijdens het duel. Bąkowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tofano probeert de bal aan de voet te houden. Moga is nu in balbezit. Moga passt de bal in één keer door. Piron rent richting de bal. Piron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 6:0

77e minuut.
Moga is nu in balbezit. Moga schiet op doel. Medves kopt de bal weg. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dadabbo met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Dadabbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Süllner probeert de bal met de borst te controleren. Süllner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piron rent richting de bal. Piron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 7:0

79e minuut.
Iemma passt de bal zonder na te denken. Pejas speelt de bal door. Piron is nu in balbezit. Piron draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Medves de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bugoni probeert naar een medespeler te passen. Bąkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pejas met een sublieme pass. Piron rent richting de bal. Piron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 8:0

86e minuut.
Piron schiet op doel. Moga probeert de bal aan de voet te houden. Altosaar probeert naar een medespeler te passen. Süllner is nu in balbezit. Süllner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Afyonkarahisar bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisar geeft de bal voor. Daar is Piron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 17%, Cavalieri con le Patate 83%.
Real Partenope - Cavalieri con le Patate 9:0