Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORCE Polar Bear FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
weak Passen average
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Ferrieri passt de bal zonder na te denken. Passolungo is nu in balbezit. Passolungo geeft een lange en hoge pass. Caratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cervelleri geeft een hoge lob. Inworp. Passolungo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dalena onderschept slim de pass. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano probeert naar een medespeler te passen. Benevello heeft problemen om de bal te vangen. Benevello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORCE - Polar Bear FC 1:0

30e minuut.
Zullian probeert naar een medespeler te passen. Benevello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrieri rent richting de bal. Benevello verovert de bal door een tackle van achteren. Benevello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brochetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini verovert de bal door een tackle van achteren. Dalena is nu in balbezit. Benevello is nu in balbezit. Benevello haalt uit met een fantastische trap. Pradel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORCE 45%, Polar Bear FC 55%.
FORCE - Polar Bear FC 1:0

52e minuut.
Banderali geeft de bal voor. Inworp. Montalbano met een snelle inworp. Dalena rent richting de bal. Dalena schiet op doel. Pradel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benevello maakt een snoekduik en kopt de bal. Benevello bereikt de bal nog maar net als eerste. Benevello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORCE - Polar Bear FC 2:0

56e minuut.
Zullian kopt de bal weg. Fornarelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tullo. Tullo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Caratto rent richting de bal. Pappalardo is nu in balbezit. Filippini verovert de bal door een tackle van achteren. Caratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brochetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini onderschept slim de pass. Filippini speelt de bal door. Benevello rent richting de bal. Benevello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Capoccia onderschept slim de pass. Capoccia geeft de bal voor. Inworp. Ferrieri met een snelle inworp. Barracco geeft een hoge lob. Paal! Apreda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORCE - Polar Bear FC 2:1

86e minuut.
Pappa passt de bal met de wreef. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano passt de bal in één keer door. Benevello rent richting de bal. Benevello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORCE 51%, Polar Bear FC 49%.
FORCE - Polar Bear FC 2:1