Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA Polar Bear FC
QTT3ESPDA Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 19.4
solide Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Bearzot speelt de bal door. Laghezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghezza speelt de bal door. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 1:0

4e minuut.
Laghezza probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli passt de bal in één keer door. Clerici is nu in balbezit. Clerici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Barluzzi onderschept slim de pass. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frola begaat een overtreding. Strafforelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strafforelli komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bearzot geeft een hoge lob. Clerici kopt de bal weg. Daar is Strafforelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Pradel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 2:0

11e minuut.
Pappalardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bearzot geeft een hoge lob. Laghezza springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Frola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clerici met een snelle inworp. Bearzot rent richting de bal. Bearzot geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brochetta is nu in balbezit. Bearzot onderschept slim de pass. Bearzot passt de bal met de wreef. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Laghezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghezza passt de bal met de wreef. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli schiet op doel. Frola probeert de bal aan de voet te houden. Pradel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bearzot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzot geeft een hoge lob. Laghezza is nu in balbezit. Laghezza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 3:0

26e minuut.
Barluzzi kopt de bal weg. Strafforelli rent richting de bal. Tullo begaat een overtreding. Strafforelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bearzot wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barluzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Barluzzi geeft een hoge lob. Clerici kopt de bal weg. Strafforelli heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Clerici is nu in balbezit. Strafforelli rent richting de bal. Clerici rent richting de bal. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... Pradel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Barracco kopt de bal weg. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli passt de bal in één keer door. Clerici is nu in balbezit. Clerici schiet op doel. Pradel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laghezza is nu in balbezit. Laghezza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 4:0

44e minuut.
Clerici probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli probeert naar een medespeler te passen. Laghezza rent richting de bal. Laghezza haalt uit met een fantastische trap. Pradel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 17%, Polar Bear FC 83%.
TrInAcRiA - Polar Bear FC 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Pappalardo de bal. Laghezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... Frola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pradel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Clerici bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 6:0

55e minuut.
Pala geeft een lange en hoge pass. Strafforelli rent richting de bal. Laghezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghezza schiet op doel. Pradel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 7:0

57e minuut.
Laghezza rent richting de bal. Carai verovert de bal door een tackle van achteren. Brochetta rent richting de bal. Clerici rent richting de bal. Clerici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Cossutti de bal. Bearzot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzot passt de bal met de wreef. Clerici is nu in balbezit. Clerici draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Barluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barluzzi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bearzot de bal onder controle te krijgen. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 8:0

67e minuut.
Di Fiore rent richting de bal. Laghezza verovert de bal door een tackle van achteren. Laghezza probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Banderali bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerici onderschept slim de pass. Clerici speelt de bal door. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 9:0

73e minuut.
Cossutti rent richting de bal. Cossutti probeert naar een medespeler te passen. Brochetta rent richting de bal. Strafforelli onderschept slim de pass. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 10:0

75e minuut.
Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli passt de bal met de wreef. Clerici bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerici draait met de bal, schiet en ... Pradel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Carai is nu in balbezit. Barluzzi speelt de bal door. Bearzot speelt de bal door. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Pradel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strafforelli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 11:0

81e minuut.
Strafforelli is nu in balbezit. Laghezza is nu in balbezit. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerici is nu in balbezit. Clerici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Clerici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bearzot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzot passt de bal zonder na te denken. Strafforelli heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barluzzi kan de bal niet met de borst controleren. Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Bearzot speelt de bal door. Strafforelli heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 12:0

88e minuut.
Barluzzi kopt de bal weg. Laghezza is nu in balbezit. Laghezza passt de bal met de wreef. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Polar Bear FC 13:0

89e minuut.
Cossutti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pappalardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 16%, Polar Bear FC 84%.
TrInAcRiA - Polar Bear FC 13:0