Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
europa1980 a. c. urba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Mileto is nu in balbezit. Rossoni onderschept slim de pass. Cognetti rent richting de bal. Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vassura onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lunardello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - a. c. urba 0:1

34e minuut.
Detti trapt de bal weg. Lutzu kopt de bal weg. Pensato is nu in balbezit. Rossoni verovert de bal door een tackle van achteren. Rossoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - a. c. urba 0:2

38e minuut.
Inworp. Lunardello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dottarelli rent richting de bal. Rossoni onderschept slim de pass. Rossoni schiet op doel. Detti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europa1980 57%, a. c. urba 43%.
europa1980 - a. c. urba 0:2

85e minuut.
Inworp. Lunardello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni draait met de bal, schiet en ... Detti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - a. c. urba 0:3

88e minuut.
Guicciardi is nu in balbezit. Guicciardi met een sublieme pass. Cognetti rent richting de bal. Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europa1980 53%, a. c. urba 47%.
europa1980 - a. c. urba 0:3