Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orologi Sbalorditivi Rusclandortmund
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Ruozzi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boella met een snelle inworp. Mascini is nu in balbezit. Mascini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sebastiani geeft de bal voor. Inworp. Dedde met de inworp. Trainini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trainini geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Niceforo de bal. Padulli rent richting de bal. Padulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Rusclandortmund 1:0

33e minuut.
Chiappino met de inworp. Veneziano controleert de bal met de borst. Veneziano speelt de bal door. Padulli rent richting de bal. Padulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Sbalorditivi 39%, Rusclandortmund 61%.
Orologi Sbalorditivi - Rusclandortmund 1:0

50e minuut.
Mascarini met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mascini met een snelle inworp. Bressan is nu in balbezit. Bressan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Galeno geeft een hoge lob. Sebastiani kopt de bal weg. Daar is Bressan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musumeci is nu in balbezit. Musumeci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Carrobbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bressan rent richting de bal. Bressan passt de bal met de wreef. Musumeci rent richting de bal. Musumeci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orologi Sbalorditivi - Rusclandortmund 1:1

65e minuut.
Ruozzi probeert naar een medespeler te passen. Festa is nu in balbezit. Festa passt de bal zonder na te denken. Bressan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carrobbio verovert de bal door een tackle van achteren. Carrobbio probeert naar een medespeler te passen. Padulli rent richting de bal. Trainini is nu in balbezit. Trainini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ruozzi kopt de bal weg. Scarzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padulli rent richting de bal. Padulli draait met de bal, schiet en ... Isola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Rusclandortmund 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Sbalorditivi 60%, Rusclandortmund 40%.
Orologi Sbalorditivi - Rusclandortmund 2:1