Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fucili della Cioccolata europa1980
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Masolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mileto onderschept slim de pass. Mileto passt de bal met de wreef. Papace rent richting de bal. Papace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Antimi probeert de bal aan de voet te houden. Salviato is nu in balbezit. Salviato geeft een hoge lob. Papace is nu in balbezit. Papace draait met de bal, schiet en ... Cristoferi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - europa1980 0:1

32e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin speelt de bal door. Masolino rent richting de bal. Papace verovert de bal door een tackle van achteren. Papace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili della Cioccolata 50%, europa1980 50%.
Fucili della Cioccolata - europa1980 0:1

48e minuut.
Abbegnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbegnano geeft een hoge lob. Salviato is nu in balbezit. Zancopè is nu in balbezit. Zancopè draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maschio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dottarelli geeft een hoge lob. Brachini rent richting de bal. Brachini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Berrettoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Vassura de bal. Fanti is nu in balbezit. Zancopè onderschept slim de pass. Zancopè haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Maschio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Panetta met een sublieme pass. Zancopè bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancopè haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Salviato geeft de bal voor. Inworp. Comparini met een snelle inworp. Antimi is nu in balbezit. Antimi geeft een hoge lob. Detti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili della Cioccolata 28%, europa1980 72%.
Fucili della Cioccolata - europa1980 0:1