Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripieno Orologi Sbalorditivi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


3e minuut.
Chiappino probeert naar een medespeler te passen. Padulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso rent richting de bal. Padulli onderschept slim de pass. Padulli schiet op doel. Palumbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tremonti heeft problemen om de bal te vangen. Padulli rent richting de bal. Padulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Benci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benci passt de bal zonder na te denken. Seculin is nu in balbezit. Seculin schiet op doel. Mascarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - Orologi Sbalorditivi 1:0

21e minuut.
Benci rent richting de bal. Trainini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trainini passt de bal zonder na te denken. Padulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ripieno - Orologi Sbalorditivi 1:1

22e minuut.
Chiappino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi passt de bal zonder na te denken. Padulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Biagini is nu in balbezit. Biagini met een sublieme pass. Ramagli rent richting de bal. Seculin onderschept slim de pass. Seculin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tremonti verovert de bal door een tackle van achteren. Tremonti met een sublieme pass. Seculin is nu in balbezit. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Benci passt de bal met de wreef. Seculin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini verovert de bal door een tackle van achteren. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Trainini probeert naar een medespeler te passen. Bolognese rent richting de bal. Ragusa begaat een overtreding. Ragusa krijgt een gele kaart. Bolognese raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolognese komt bij de bal en schiet. Palumbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripieno 45%, Orologi Sbalorditivi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ripieno - Orologi Sbalorditivi 1:1

61e minuut.
Ramagli speelt de bal door. Bolognese is nu in balbezit. Bolognese geeft een lange en hoge pass. Padulli rent richting de bal. Padulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Benci is nu in balbezit. Benci passt de bal met de wreef. Seculin is nu in balbezit. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ramagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculin onderschept slim de pass. Seculin passt de bal zonder na te denken. Biagini rent richting de bal. Biagini schiet op doel. Mascarini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - Orologi Sbalorditivi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripieno 20%, Orologi Sbalorditivi 80%.
Ripieno - Orologi Sbalorditivi 2:1