Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
europa1980 Domilus United
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Papace heeft problemen om de bal te vangen. Mummolo rent richting de bal. Beolchi maakt een afschuwelijke overtreding. Beolchi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Papace heeft problemen om de bal te vangen. Golino onderschept slim de pass. Mummolo is nu in balbezit. Papace is nu in balbezit. Papace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grolli rent richting de bal. Mileto onderschept slim de pass. Mileto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beolchi de bal. Beolchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Golino kopt de bal weg. Mileto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mileto speelt de bal door. Beolchi is nu in balbezit. Beolchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolli onderschept slim de pass. Grolli speelt de bal door. Beolchi is nu in balbezit. Beolchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Perna onderschept slim de pass. Perna geeft een lange en hoge pass. Balboa is nu in balbezit. Mummolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mummolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciapaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciapaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciapaglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cacciapaglia heeft problemen om de bal te vangen. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli geeft een lange en hoge pass. Papace bereikt de bal nog maar net als eerste. Papace draait met de bal, schiet en ... Anichini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europa1980 60%, Domilus United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
europa1980 - Domilus United 0:0

47e minuut.
Golino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Murgolo met een snelle inworp. Mummolo rent richting de bal. Mummolo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Grolli is nu in balbezit. Mummolo onderschept slim de pass. Grolli rent richting de bal. Mummolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mummolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Domilus United 1:0

50e minuut.
Grolli met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brachini zal de hoekschop nemen. Papace springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Domilus United 2:0

55e minuut.
Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini speelt de bal door. Klungelig pakt Papace de bal. Mummolo is nu in balbezit. Mummolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Falzon verovert de bal door een tackle van achteren. Falzon probeert naar een medespeler te passen. Beolchi is nu in balbezit. Beolchi haalt uit met een fantastische trap. Fanti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Domilus United 2:1

72e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini probeert naar een medespeler te passen. Papace is nu in balbezit. Papace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Domilus United 3:1

73e minuut.
Grolli heeft problemen om de bal te vangen. Balboa rent richting de bal. Balboa passt de bal met de wreef. Papace bereikt de bal nog maar net als eerste. Papace haalt uit met een fantastische trap. Anichini bokst de bal weg.

74e minuut.
Pilotto is nu in balbezit. Pilotto passt de bal in één keer door. Golino geeft een hoge lob. Beolchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beolchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Murgolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grolli is nu in balbezit. Mummolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mummolo haalt uit met een fantastische trap. Anichini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Domilus United 4:1

86e minuut.
Grolli passt de bal met de wreef. Vassura bereikt de bal nog maar net als eerste. Beolchi rent richting de bal. Beolchi schiet op doel. Detti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Domilus United 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europa1980 35%, Domilus United 65%.
europa1980 - Domilus United 4:2