Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trastevere RedLockFC
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Alarico verovert de bal door een tackle van achteren. Bastanza rent richting de bal. Bastanza probeert naar een medespeler te passen. Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Colomba rent richting de bal. Malta onderschept slim de pass. Malta probeert naar een medespeler te passen. Filzi rent richting de bal. Filzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ignazio met een snelle inworp. Alarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Muleddu verovert de bal door een tackle van achteren. Muleddu draait met de bal, schiet en ... Bimbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - RedLockFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastevere 49%, RedLockFC 51%.
Trastevere - RedLockFC 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Siro de bal. Pegoli is nu in balbezit. Filzi rent richting de bal. Filzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trastevere - RedLockFC 1:1

52e minuut.
Bimbi met een harde bal richting middenveld. Daar is Pegoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pegoli speelt de bal door. Filzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pizzigoni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zivieri de bal. Alarico rent richting de bal. Pizzigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzigoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - RedLockFC 1:2

74e minuut.
Bimbi trapt de bal weg. Pizzigoni is nu in balbezit. Pizzigoni passt de bal zonder na te denken. Zivieri is nu in balbezit. Zivieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pizzigoni passt de bal zonder na te denken. Alarico probeert naar een medespeler te passen. Castracane is nu in balbezit. Filzi verovert de bal door een tackle van achteren. Filzi draait met de bal, schiet en ... Lovero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pegoli rent richting de bal. Pegoli schiet op doel. Lovero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Malta met een sublieme pass. Daar is Filzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Filzi verovert de bal door een tackle van achteren. Filzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastevere 47%, RedLockFC 53%.
Trastevere - RedLockFC 1:2