Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Città di Gragnano Over the Top
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Mucca rent richting de bal. D’Elia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mucca raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartucci met een snel genomen vrije trap. Dellarole is nu in balbezit. Dellarole haalt uit met een fantastische trap. Fago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ceccucci rent richting de bal. Ceccucci passt de bal met de wreef. Carlomagno heeft problemen om de bal te vangen. Carlomagno haalt uit met een fantastische trap. Grittani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Over the Top 0:1

35e minuut.
Dellarole rent richting de bal. Bertona is nu in balbezit. Dellarole verovert de bal door een tackle van achteren. Dellarole draait met de bal, schiet en ... Fago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dellarole rent richting de bal. Dellarole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSC Città di Gragnano - Over the Top 1:1

38e minuut.
Bertino heeft problemen om de bal te vangen. Dellarole is nu in balbezit. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellarole onderschept slim de pass. Dellarole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chigioni passt de bal zonder na te denken. Bertona met een sublieme pass. Alboini rent richting de bal. Mucca onderschept slim de pass. Mucca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Caiozzo met een sublieme pass. Dellarole bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dellarole raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dellarole kan niet meer verder spelen. Taravello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Città di Gragnano 62%, Over the Top 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSC Città di Gragnano - Over the Top 1:1

48e minuut.
De Conciliis speelt de bal door. Cherico is nu in balbezit. Cherico geeft een hoge lob. Carlomagno rent richting de bal. Carlomagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Over the Top 1:2

58e minuut.
Caiozzo geeft de bal voor. Cominelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sblendorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sblendorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Over the Top 1:3

60e minuut.
Giaveri speelt de bal door. Iampis speelt de bal door. Sblendorio rent richting de bal. Sblendorio haalt uit met een fantastische trap. Grittani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Over the Top 1:4

73e minuut.
Chigioni is nu in balbezit. Pomice onderschept slim de pass. Pomice met een sublieme pass. Mucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mazzocco verovert de bal door een tackle van achteren. Caiozzo is nu in balbezit. Mazzocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo onderschept slim de pass. Iampis met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cherico probeert naar een medespeler te passen. Iampis rent richting de bal. Iampis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carlomagno de bal. Carlomagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. D’Elia met de inworp. Carlomagno controleert de bal met de borst. Carlomagno passt de bal met de wreef. Iampis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Giaveri is nu in balbezit. Giaveri geeft de bal voor. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccucci verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Città di Gragnano 55%, Over the Top 45%.
SSC Città di Gragnano - Over the Top 1:4