Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambarabaciccixxoccó Cavalli Impotenti
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Loaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Loaldi passt de bal zonder na te denken. Urbinati rent richting de bal. Barreca onderschept slim de pass. Barreca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sciannamblo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manfron de bal. Manfron probeert naar een medespeler te passen. Loaldi rent richting de bal. Loaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Manfron geeft een hoge lob. Romanazzi kopt de bal weg. Daar is Urbinati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreca is nu in balbezit. Barreca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Sciannamblo de bal onder controle te krijgen. Loaldi onderschept slim de pass. Loaldi met een sublieme pass. Barreca is nu in balbezit. Barreca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Loaldi passt de bal in één keer door. Sernese rent richting de bal. Barreca onderschept slim de pass. Barreca haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambarabaciccixxoccó - Cavalli Impotenti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambarabaciccixxoccó 33%, Cavalli Impotenti 67%.
Ambarabaciccixxoccó - Cavalli Impotenti 1:0

46e minuut.
Acciaio passt de bal met de wreef. Sernese rent richting de bal. Sernese met een sublieme pass. Barreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaio onderschept slim de pass. Acciaio met een sublieme pass. Merighetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Romanazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanazzi geeft een hoge lob. Manfron is nu in balbezit. Teani verovert de bal door een tackle van achteren. Teani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Teani rent richting de bal. Klungelig pakt Sciannamblo de bal. Sciannamblo passt de bal in één keer door. Acciaio rent richting de bal. Acciaio schiet op doel. Ferrilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Capece geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bricca heeft problemen om de bal te vangen. Merighetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Teani geeft de bal voor. Inworp. Sciannamblo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capece bereikt de bal nog maar net als eerste. Capece geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sciannamblo probeert naar een medespeler te passen. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio passt de bal in één keer door. Merighetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambarabaciccixxoccó - Cavalli Impotenti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambarabaciccixxoccó 59%, Cavalli Impotenti 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambarabaciccixxoccó - Cavalli Impotenti 1:1