Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Masked 11 Cavalli Impotenti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Zedda is nu in balbezit. Strozzi onderschept slim de pass. Strozzi passt de bal met de wreef. Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Adda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Di Pratola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Cavalli Impotenti 1:0

28e minuut.
Sernese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tremonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venneri is nu in balbezit. Venneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Cavalli Impotenti 2:0

32e minuut.
Acciaio rent richting de bal. Acciaio geeft de bal voor. Francalancia kopt de bal weg. Klungelig pakt Merighetto de bal. Merighetto draait met de bal, schiet en ... Giuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Capece is nu in balbezit. Foti onderschept slim de pass. Foti probeert naar een medespeler te passen. Acciaio rent richting de bal. Acciaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Cavalli Impotenti 2:1

45e minuut.
Vannella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 36%, Cavalli Impotenti 64%.
FC Masked 11 - Cavalli Impotenti 2:1

54e minuut.
Biscontri is nu in balbezit. Venneri onderschept slim de pass. Venneri geeft een hoge lob. Strozzi is nu in balbezit. Strozzi draait met de bal, schiet en ... Di Pratola bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Sensi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venneri is nu in balbezit. Biscontri maakt een afschuwelijke overtreding. Biscontri krijgt een gele kaart. Sensi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Covoni komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Capece kopt de bal weg. Bassich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acciaio met een sublieme pass. Tremonte rent richting de bal. Tremonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Giuli trapt de bal weg van het doel. Daar is Biscontri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Manfron heeft problemen om de bal te vangen. Venneri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biscontri. Biscontri krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 54%, Cavalli Impotenti 46%.
FC Masked 11 - Cavalli Impotenti 2:1