Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bortolazzi09 A$ Roma
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzoleni rent richting de bal. Contaldo onderschept slim de pass. Contaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mariconda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariconda passt de bal met de wreef. Anzuinelli is nu in balbezit. Anzuinelli draait met de bal, schiet en ... Pischeddu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - A$ Roma 1:0

10e minuut.
Anzuinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzuinelli geeft een hoge lob. Milesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo is nu in balbezit. Contaldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Contri rent richting de bal. Bordogni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Contri raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazzoleni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bordogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaniello is nu in balbezit. Santaniello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Santaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonetti onderschept slim de pass. Muraglia rent richting de bal. Contri bereikt de bal nog maar net als eerste. Contri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sonetti is nu in balbezit. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia probeert naar een medespeler te passen. Contri bereikt de bal nog maar net als eerste. Contri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Di Ciero geeft een hoge lob. Giordan probeert de bal met de borst te controleren. Bagnatica bereikt de bal nog maar net als eerste. Milesi verovert de bal door een tackle van achteren. Milesi draait met de bal, schiet en ... Fornelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pischeddu heeft problemen om de bal te vangen. Contaldo rent richting de bal. Contaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mazzoleni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milesi met een snelle inworp. Anzuinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzuinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Santaniello is nu in balbezit. Santaniello passt de bal met de wreef. Chapel met een sublieme pass. Contri bereikt de bal nog maar net als eerste. Contri draait met de bal, schiet en ... Benzone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bortolazzi09 48%, A$ Roma 52%.
Bortolazzi09 - A$ Roma 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Anzuinelli de bal onder controle te krijgen. Milesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaniello rent richting de bal. Milesi onderschept slim de pass. Milesi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sonetti geeft een lange en hoge pass. Mazzoleni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pischeddu is nu in balbezit. Anzuinelli is nu in balbezit. Anzuinelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bordogni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chapel met de inworp. Santaniello rent richting de bal. Santaniello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bortolazzi09 35%, A$ Roma 65%.
Bortolazzi09 - A$ Roma 1:0