Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Panettoni Roma Capoccia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Avogadro verovert de bal door een tackle van achteren. Avogadro probeert naar een medespeler te passen. Cati is nu in balbezit. Pavarotti onderschept slim de pass. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Minerva verovert de bal door een tackle van achteren. Minerva geeft de bal voor. Zoa is nu in balbezit. Valletta onderschept slim de pass. Valletta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Albis de bal. Togni onderschept slim de pass. Togni passt de bal met de wreef. Galiotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Albis rent richting de bal. Togni bereikt de bal nog maar net als eerste. Albis maakt een afschuwelijke overtreding. Albis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Panettoni 60%, Roma Capoccia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Panettoni - Roma Capoccia 0:0

73e minuut.
Daar is Bossini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valletta rent richting de bal. Zoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta verovert de bal door een tackle van achteren. Valletta schiet op doel. Chieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Panettoni - Roma Capoccia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Panettoni 44%, Roma Capoccia 56%.
As Panettoni - Roma Capoccia 1:0