Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fridella Cecillona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Notari kopt de bal weg. Perucchetti is nu in balbezit. Pisan onderschept slim de pass. Pisan schiet op doel. Colucci geeft een lange en hoge pass. Mignogni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colucci neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pisan met een sublieme pass. Bartolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perucchetti rent richting de bal. Bartolini onderschept slim de pass. Bartolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bartolini rent richting de bal. Bartolini schiet op doel. Daar is Gallotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Colucci geeft een hoge lob. Daar is Bonaccorso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan is nu in balbezit. Pisan draait met de bal, schiet en ... Mignogni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fridella 41%, Cecillona 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fridella - Cecillona 0:0

52e minuut.
Di Pasquale geeft een hoge lob. Inworp. Guercini met de inworp. Altobelli geeft de bal voor. Daar is Masci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Di Pasquale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perucchetti met de inworp. Nocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocito geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Borrello probeert naar een medespeler te passen. Di Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquale speelt de bal door. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Di Pasquale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitari is nu in balbezit. Pitari geeft een hoge lob. Bartolini heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartolini rent richting de bal. Bartolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Cecillona 1:0

77e minuut.
Bartolini met een sublieme pass. Mirabella rent richting de bal. Pisan onderschept slim de pass. Pisan schiet op doel. Mignogni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Perucchetti onderschept slim de pass. Perucchetti speelt de bal door. Abbatantuono rent richting de bal. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tajocchi met een sublieme pass. Perucchetti rent richting de bal. Perucchetti speelt de bal door. Masci rent richting de bal. Masci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fridella 58%, Cecillona 42%.
fridella - Cecillona 1:0