Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Rivoltosi Viaccia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrali onderschept slim de pass. Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Porreca draait met de bal, schiet en ... Santus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Viaccia 1:0

12e minuut.
Ferruzza is nu in balbezit. Balsamini verovert de bal door een tackle van achteren. Porreca rent richting de bal. Porreca haalt uit met een fantastische trap. Santus probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Balsamini is nu in balbezit. Scacchi is nu in balbezit. Balsamini verovert de bal door een tackle van achteren. Porreca is nu in balbezit. Porreca haalt uit met een fantastische trap. Santus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pedrali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsamini rent richting de bal. Balsamini schiet op doel. Santus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Viaccia 2:0

20e minuut.
D`Alena kopt de bal weg. Cuoco is nu in balbezit. Fumi is nu in balbezit. Cuoco verovert de bal door een tackle van achteren. Cuoco schiet op doel. Luisini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robustelli kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Daar is Robustelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luisini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ansione kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Viaccia 2:1

25e minuut.
Ansione met een sublieme pass. Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scacchi. Porreca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porreca wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Santus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Santus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Porreca passt de bal zonder na te denken. Sabella speelt de bal door. Faleri speelt de bal door. Cuoco is nu in balbezit. Cuoco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ferruzza geeft de bal voor. Inworp. Prestagiacomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porreca is nu in balbezit. Porreca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
D`Alena is nu in balbezit. Cuoco rent richting de bal. D`Alena rent richting de bal. D`Alena draait met de bal, schiet en ... Robustelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Luisini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 44%, Viaccia 56%.
Contea Rivoltosi - Viaccia 2:1

46e minuut.
D`Alena met een sublieme pass. Balsamini is nu in balbezit. Zaccagnino rent richting de bal. Balsamini onderschept slim de pass. Balsamini haalt uit met een fantastische trap. Santus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ansione onderschept slim de pass. Porreca is nu in balbezit. Porreca passt de bal zonder na te denken. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Scacchi is nu in balbezit. Girgentini verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini speelt de bal door. Balsamini rent richting de bal. Balsamini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 56%, Viaccia 44%.
Contea Rivoltosi - Viaccia 2:1