Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verdy Gemini
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Demartini rent richting de bal. Demartini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Antonicello de bal onder controle te krijgen. Antonicello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - Gemini 1:0

21e minuut.
Carrozzieri is nu in balbezit. Carrozzieri passt de bal met de wreef. Antonicello is nu in balbezit. Antonicello schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Marolda rent richting de bal. Raguso onderschept slim de pass. Raguso passt de bal met de wreef. Antonicello rent richting de bal. Antonicello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pannarale geeft de bal voor. Klungelig pakt Demartini de bal. Antonicello is nu in balbezit. Antonicello draait met de bal, schiet en ... Riganò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - Gemini 2:0

35e minuut.
Bertarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarini speelt de bal door. Piccinni is nu in balbezit. Antonicello onderschept slim de pass. Antonicello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Raguso rent richting de bal. Piccinni onderschept slim de pass. Piccinni geeft een hoge lob. Antonicello rent richting de bal. Antonicello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 37%, Gemini 63%.
FC Verdy - Gemini 2:0

54e minuut.
Bertarini rent richting de bal. Luongo is nu in balbezit. Bertarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo verovert de bal door een tackle van achteren. Luongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Deioannon passt de bal in één keer door. Bertarini rent richting de bal. Bertarini met een sublieme pass. Pannarale bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannarale geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Minimo is nu in balbezit. Carrozzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Minimo maakt een afschuwelijke overtreding. Minimo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 49%, Gemini 51%.
FC Verdy - Gemini 2:0