Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Rivoltosi Ricci Splendidi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Balsamini is nu in balbezit. Maienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini onderschept slim de pass. Balsamini haalt uit met een fantastische trap. Lomartire probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Iuorio geeft een hoge lob. Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabassi begaat een overtreding. Cabassi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Carino met een sublieme pass. Girgentini rent richting de bal. Goria onderschept slim de pass. Goria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Ricci Splendidi 0:1

20e minuut.
Capecchi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falzea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goria bereikt de bal nog maar net als eerste. Goria geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Goria rent richting de bal. Goria passt de bal met de wreef. Cabassi is nu in balbezit. Cabassi schiet op doel. Sinagoga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Girgentini passt de bal in één keer door. Porreca rent richting de bal. Casseruola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casseruola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 60%, Ricci Splendidi 40%.
Contea Rivoltosi - Ricci Splendidi 0:1

57e minuut.
Capecchi speelt de bal door. Prestagiacomo rent richting de bal. Met opzet legt Casseruola zijn tegenspeler op de grond. Casseruola krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Cante geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prestagiacomo met een snelle inworp. Porreca is nu in balbezit. Porreca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Capecchi passt de bal in één keer door. Goria rent richting de bal. Goria passt de bal zonder na te denken. Cabassi is nu in balbezit. Cabassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Ricci Splendidi 0:2

80e minuut.
Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Goria verovert de bal door een tackle van achteren. Goria met een sublieme pass. Cabassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabassi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Porreca geeft een hoge lob. Toaiari heeft problemen om de bal te vangen. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini schiet op doel. Lomartire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 43%, Ricci Splendidi 57%.
Contea Rivoltosi - Ricci Splendidi 0:2