Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NO ONE Villanova
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Vissani met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonapace de bal. Bonapace passt de bal zonder na te denken. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi schiet op doel. Farneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Allegrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini onderschept slim de pass. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli schiet op doel. Farneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genovesi kan de bal niet met de borst controleren. Genovesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guglielmone kopt de bal weg. Pirretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet geeft een lange en hoge pass. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:1

19e minuut.
Valsecchi rent richting de bal. Valsecchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Donini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi rent richting de bal. Genovesi schiet op doel. Farneschi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:2

22e minuut.
Valsecchi passt de bal in één keer door. Bonapace is nu in balbezit. Bonapace passt de bal met de wreef. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dalbon passt de bal met de wreef. Vissani met een sublieme pass. Genovesi is nu in balbezit. Klungelig pakt Imovilli de bal. Imovilli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Guglielmone is nu in balbezit. Dalbon verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbon geeft een lange en hoge pass. Viglini probeert de bal aan de voet te houden. Viglini schiet op doel. Farneschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:3

33e minuut.
Genovesi is nu in balbezit. Guglielmone is nu in balbezit. Genovesi onderschept slim de pass. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli draait met de bal, schiet en ... Farneschi bokst de bal weg.

34e minuut.
Bonapace rent richting de bal. Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsecchi passt de bal met de wreef. Vissani rent richting de bal. Vissani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zanchet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirretta rent richting de bal. Pirretta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Genovesi draait met de bal, schiet en ... Faccione probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viglini zal de hoekschop nemen. Genovesi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Farneschi met een harde bal richting middenveld. Bonapace kopt de bal weg. Imovilli is nu in balbezit. Imovilli haalt uit met een fantastische trap. Farneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NO ONE 70%, Villanova 30%.
FC NO ONE - Villanova 0:4

50e minuut.
Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi is nu in balbezit. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:5

64e minuut.
Bonapace kopt de bal weg. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi passt de bal in één keer door. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Imovilli probeert naar een medespeler te passen. Genovesi rent richting de bal. Donini is nu in balbezit. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:6

75e minuut.
Imovilli onderschept slim de pass. Imovilli passt de bal met de wreef. Ugoni is nu in balbezit. Genovesi onderschept slim de pass. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Donini is nu in balbezit. Donini geeft een lange en hoge pass. Imovilli geeft een hoge lob. Genovesi rent richting de bal. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Faccione heeft problemen om de bal te vangen. Imovilli rent richting de bal. Imovilli passt de bal zonder na te denken. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:7

85e minuut.
Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli passt de bal zonder na te denken. Genovesi rent richting de bal. Genovesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - Villanova 0:8

88e minuut.
Vissani is nu in balbezit. Vissani passt de bal in één keer door. Imovilli probeert naar een medespeler te passen. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NO ONE 81%, Villanova 19%.
FC NO ONE - Villanova 0:8