Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colossi Affascinanti Villanova
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Imovilli verovert de bal door een tackle van achteren. Imovilli speelt de bal door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 0:1

11e minuut.
La Torta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gulli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maggioni rent richting de bal. Maggioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gubernati is nu in balbezit. Gubernati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:1

15e minuut.
Viglini passt de bal met de wreef. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Copelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bonapace passt de bal met de wreef. Felli is nu in balbezit. Felli probeert naar een medespeler te passen. Gubernati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubernati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Imovilli is nu in balbezit. Imovilli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Genovesi de bal. Genovesi schiet op doel. Buoncompagni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli passt de bal zonder na te denken. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buoncompagni trapt de bal weg van het doel. Valsecchi kopt de bal weg. Genovesi kan de bal niet met de borst controleren. Genovesi draait met de bal, schiet en ... Buoncompagni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cusano probeert naar een medespeler te passen. Maggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonapace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maggioni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli met een sublieme pass. Gazzano rent richting de bal. Gazzano probeert naar een medespeler te passen. Genovesi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:2

40e minuut.
Viglini is nu in balbezit. Viglini passt de bal zonder na te denken. Imovilli rent richting de bal. Imovilli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dalbon verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbon speelt de bal door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi schiet op doel. Copelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gazzano zal de hoekschop nemen. Bonapace springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:3

43e minuut.
Chicoli speelt de bal door. Klungelig pakt Imovilli de bal. Imovilli met een sublieme pass. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossi Affascinanti 73%, Villanova 27%.
Colossi Affascinanti - Villanova 1:4

46e minuut.
Valsecchi rent richting de bal. Valsecchi passt de bal in één keer door. Viglini met een sublieme pass. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli passt de bal met de wreef. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. Buoncompagni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gazzano rent richting de bal. Gazzano speelt de bal door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:5

55e minuut.
Felli geeft de bal voor. Maniago rent richting de bal. Dalbon verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbon geeft een hoge lob. Genovesi springt en kopt de bal. Buoncompagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Imovilli probeert naar een medespeler te passen. Genovesi rent richting de bal. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cusano rent richting de bal. Imovilli verovert de bal door een tackle van achteren. Imovilli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gubernati is nu in balbezit. Dalbon verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbon speelt de bal door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buoncompagni trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Valsecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsecchi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:6

78e minuut.
Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsecchi passt de bal in één keer door. Imovilli speelt de bal door. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:7

79e minuut.
Maggioni passt de bal zonder na te denken. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini geeft een hoge lob. Genovesi rent richting de bal. Genovesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:8

81e minuut.
Zanchet met een sublieme pass. Dalbon heeft problemen om de bal te vangen. Dalbon geeft een lange en hoge pass. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Copelli kan de bal niet met de borst controleren. Imovilli is nu in balbezit. Copelli onderschept slim de pass. Genovesi rent richting de bal. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Villanova 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossi Affascinanti 82%, Villanova 18%.
Colossi Affascinanti - Villanova 1:9