Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Gigi Frullone FCSanok
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Papace onderschept slim de pass. Papace speelt de bal door. Giannone is nu in balbezit. Giannone haalt uit met een fantastische trap. Fracchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gigi Frullone - FCSanok 1:0

19e minuut.
Durante geeft een lange en hoge pass. Qualizza rent richting de bal. Qualizza passt de bal in één keer door. Corvaglia rent richting de bal. Corvaglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Luca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denigris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace rent richting de bal. Papace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Volpatti passt de bal zonder na te denken. Giannone rent richting de bal. Giannone passt de bal in één keer door. Papace is nu in balbezit. Papace haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Qualizza rent richting de bal. Papace onderschept slim de pass. Papace draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert penny de bal onder controle te krijgen. Fracchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gigi Frullone - FCSanok 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Gigi Frullone 49%, FCSanok 51%.
AS Gigi Frullone - FCSanok 2:0

53e minuut.
Marchioro geeft een lange en hoge pass. Giannone probeert de bal aan de voet te houden. Papace is nu in balbezit. Giannone is nu in balbezit. Giannone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Papace rent richting de bal. penny onderschept slim de pass. penny probeert naar een medespeler te passen. Corvaglia is nu in balbezit. Corvaglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gazzano verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzano geeft een hoge lob. Inworp. Denigris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gigi Frullone - FCSanok 3:0

61e minuut.
Corvaglia probeert naar een medespeler te passen. Durante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertoletti krijgt een gele kaart. Durante raakt geblesseerd tijdens het duel. Durante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fryges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Bertoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorio verovert de bal door een tackle van achteren. Lorio speelt de bal door. Giannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Toma met een sublieme pass. Papace is nu in balbezit. Papace passt de bal met de wreef. Giannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannone schiet op doel. Fracchia bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gazzano met een snelle inworp. Qualizza heeft problemen om de bal te vangen. Qualizza probeert naar een medespeler te passen. Corvaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvaglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Gigi Frullone 42%, FCSanok 58%.
AS Gigi Frullone - FCSanok 3:0