Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbs milan AC Ampi
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Incampo rent richting de bal. Incampo met een sublieme pass. Ayrancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayrancı geeft de bal voor. Manavoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Marsili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Stylak met een sublieme pass. Bochdalek controleert de bal met de borst. Bochdalek speelt de bal door. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bochdalek is nu in balbezit. Marsili probeert naar een medespeler te passen. Bochdalek kopt de bal weg. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Incampo is nu in balbezit. Incampo passt de bal in één keer door. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. Marsili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 1:0

20e minuut.
Inworp. Ayrancı met een snelle inworp. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Incampo verovert de bal door een tackle van achteren. Incampo schiet op doel. Marsili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sonda rent richting de bal. Sonda passt de bal in één keer door. Guarducci rent richting de bal. Guarducci schiet op doel. Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cbs milan - AC Ampi 1:1

23e minuut.
Torres Martinez probeert naar een medespeler te passen. Cama bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Manavoğlu schiet op doel. Marsili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 2:1

25e minuut.
Cama is nu in balbezit. Cama geeft een hoge lob. Bochdalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochdalek schiet op doel. Marsili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 3:1

28e minuut.
Macchiavello is nu in balbezit. Torres Martinez probeert naar een medespeler te passen. Bochdalek is nu in balbezit. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel. Marsili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Medri met de inworp. Bochdalek rent richting de bal. Bochdalek met een sublieme pass. Daar is Manavoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oldofredi onderschept slim de pass. Oldofredi geeft de bal voor. Dumitrescu geeft een hoge lob. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Marsili met een harde bal richting middenveld. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez probeert naar een medespeler te passen. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Valgaeren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochdalek is nu in balbezit. Bochdalek probeert naar een medespeler te passen. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valgaeren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres Martinez is nu in balbezit. Sonda begaat een overtreding. Sonda krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Torres Martinez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valgaeren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manavoğlu springt en kopt de bal. Oldofredi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayrancı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marsili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Cardarella de bal. Bochdalek rent richting de bal. Bochdalek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cama de bal onder controle te krijgen. Marsili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 29%, AC Ampi 71%.
cbs milan - AC Ampi 4:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardarella met een snelle inworp. Bochdalek speelt de bal door. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 5:1

52e minuut.
Bochdalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochdalek passt de bal zonder na te denken. Cama is nu in balbezit. Manavoğlu onderschept slim de pass. Manavoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Silveirinha geeft een lange en hoge pass. Bochdalek kopt de bal weg. Cama heeft problemen om de bal te vangen. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Torres Martinez kopt de bal weg. Cardarella heeft problemen om de bal te vangen. Bochdalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. Marsili bokst de bal weg.

64e minuut.
Torres Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Martinez geeft de bal voor. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. Marsili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 6:1

69e minuut.
Silveirinha kopt de bal weg. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez passt de bal met de wreef. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donatini met een snelle inworp. Bochdalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochdalek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Incampo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bibbia komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Torres Martinez passt de bal zonder na te denken. Manavoğlu rent richting de bal. Oldofredi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manavoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manavoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 7:1

84e minuut.
Cama probeert de bal met de borst te controleren. Manavoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bochdalek rent richting de bal. Bochdalek draait met de bal, schiet en ... Marsili probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cama rent richting de bal. Manavoğlu onderschept slim de pass. Bochdalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochdalek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Marsili trapt de bal weg. Torres Martinez kopt de bal weg. Bibbia is nu in balbezit. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ayrancı kopt de bal weg. Daar is Oldofredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibbia is nu in balbezit. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - AC Ampi 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 18%, AC Ampi 82%.
cbs milan - AC Ampi 8:1