Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-23 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2660
Belarus U21 Singapore U21
ESR Tactiek 1A
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 36.4
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Nan rent richting de bal. Nan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chang de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. Rybakou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Singapore U21 0:1

20e minuut.
Kohan passt de bal in één keer door. Dudka is nu in balbezit. Dudka passt de bal zonder na te denken. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap. Muharam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belarus U21 - Singapore U21 1:1

22e minuut.
Hee geeft een hoge lob. Inworp. Pir`janovich met een snelle inworp. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muharam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pir`janovich probeert naar een medespeler te passen. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kanesh passt de bal in één keer door. Chew rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohan. Kohan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 56%, Singapore U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Singapore U21 1:1

50e minuut.
Bandhi passt de bal met de wreef. Svarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan verovert de bal door een tackle van achteren. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tarasevich controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Dudka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liahnovich de bal. Liahnovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Nan rent richting de bal. Nan speelt de bal door. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Hee de bal. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hee onderschept slim de pass. Kohan verovert de bal door een tackle van achteren. Kohan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich met een sublieme pass. Dudka is nu in balbezit. Dudka draait met de bal, schiet en ... Muharam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 54%, Singapore U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Singapore U21 1:1